Make-Up Studio 4D False Lash Effect Mascara

image
Een tijdje geleden kocht ik de 4D False Lash Effect Mascara van Make-Up Studio. Volgens de verkoopster heeft deze mascara al verschillende prijzen gewonnen, dus mijn verwachtingen waren hoog gespannen…… Lees mee of deze mascara aan mijn verwachtingen heeft kunnen voldoen.
image
De Make-Up Studio 4D False Lash Effect Mascara heeft een mooie slanke, strakke verpakking. Ik hou wel van die eenvoud, zeker bij een mascara. Het borsteltje is smal en heeft kunststof haartjes/stekeltjes, tja hoe noem je dat nou eigenlijk?? Dit riep bij mij in ieder geval wat weerstand op, want ik wil eigenlijk het liefst een ouderwets mascara borsteltje als het even kan.
Maar goed, ik wilde dit gewoon een keer proberen en dus zette ik me over het borsteltje heen.

image
Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want de mascara bevalt me erg goed. Beter dan de mascara van Rimmel die ik hiervoor gebruikte. Mijn wimpers zijn voller en lijken langer met deze mascara.
Het borsteltje valt me heel erg mee en brengt de mascara fijn aan. Om mijn wimpers goed van elkaar de scheiden en ze een wat voller en langer effect mee te geven gebruik ik 1 bepaalde kant van het borsteltje waar een soort kammetje aan zit. Dit is wel telkens even zoeken en dat vind ik een beetje een gedoe. Zeker als je ff snel een beetje mascara aan wilt brengen.
De naam 4D False Lash Effect vind ik dan ook een beetje overdreven, maar goed zo’n beetje elke fabrikant zet dit inmiddels op de verpakking van mascara. Laat ik Make-Up Studio daar maar niet op afrekenen.

Eindconclusie: Het is een hele fijne mascara, die je wimpers heel mooi vol en lang maakt. Ik ben eigenlijk super tevreden. Op zich heb ik dus geen reden om nog op zoek te gaan naar een andere mascara. Toch heb ik nog niet het ultieme WOW gevoel als ik deze mascara gebruik. En dat ligt meer aan mij dan aan de mascara. Bij sommige producten weet je gewoon dat je hier de rest van je leven niet meer zonder kunt (enigszins dramatisch gesteld). Dat gevoel heb ik bij deze mascara niet. Ik ga zeker nog andere mascara’s testen en gebruiken. De eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara blijft dus duren.

image
Op deze foto draag ik de 4D False Lash Effect mascara.
Ik ben nog druk aan het oefenen op het maken van dit soort foto’s. Valt niet mee om een duidelijke foto van je eigen ogen te maken.

De Make-Up Studio False Lash Effect mascara is poor € 19,90 te koop bij de winkles van Make-Up Studio of online via de Make-Up Studio webshop.

2 thoughts on “Make-Up Studio 4D False Lash Effect Mascara

  1. Je foto’s zijn echt goed hoor! Daar hoef je geen zorgen om te maken. Je bent gezegend met mooie wimpers. Deze mascara is mooi! Heb er ook 1 van Makeup studio (weet ff niet welke) maar die is een stuk minder vol. Je hebt ook zoveel keus! Heb laatst een review gezien van de Hema en Benefit van miss Lipgloss. Die zagen er ook goed uit! Wellicht het proberen waard;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *