Last minute Kerst Nailart

image
Nog net op de valreep wil ik jullie nog deze kerst nailart laten zien. Een leuk idee om je nagels snel om te toveren in kerstsfeer!
Ik lakte mijn nagels met Essie, A List. Jullie zagen in een ander artikel al dat dit een mooie diep rode kleur is.
Op mijn ringvinger maakte ik een nailart met witte acrylverf, een groene striper en een zilveren glitter topcoat. Met de witte verf maakte ik een driehoekje op mijn nagel. Dit is de vorm van het kerstboompje. Op het driehoekje maak ik met een groene striper horizontale streepjes. In de top van de kerstboom plaats ik een zilveren steentje. Dit zie je op de foto helaas niet zo goed. Als laatste breng ik met een topcoat wat zilveren glitters aan op het kerstboompje.
Om het kerstboompje heen maak ik met een dottingtool nog wat sneeuwvlokjes.

image
Op mijn middelvinger (en op de ringvinger en middelvinger van mijn andere hand) breng ik een zilveren glitter topcoat aan van Essence.

Het is een hele simpele nailart, maar wel heel leuk om je nagels in kerstsfeer te brengen. Het is tenslotte maar twee dagen kerst per jaar!

One thought on “Last minute Kerst Nailart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *