Kneipp Sugar Body Scrub

image
Het gebeurt niet vaak, maar ik heb een doucheproduct gevonden waar ik super enthousiast over ben! Het gaat om de Kneipp Sugar Body Scrub vijgenmelk-arganolie en ik maakte deze pot helemaal leeg. Ik ben fan!
Zoals jullie misschien wel weten heb ik een hele gevoelige huid en gebruik ik weinig verschillende doucheproducten. De producten die ik wel gebruik zijn eigenlijk altijd speciaal voor een gevoelige huid.
Toch ging ik laatst overstag en kocht deze Kneipp Sugar Body Scrub met vijgenmelk-arganolie.

image
Het was vooral de geur die ervoor zorgde dat ik hem niet kon laten staan. Het is een, voor mij, behoorlijk zoete geur, waar ik normaal gesproken helemaal niet zo van hou. Toch riep deze geur een heel aangenaam kuuroord gevoel op. Zo’n heerlijk verwen momentje voor jezelf.
Na het gebruik van deze scrub blijft de geur ook helemaal in de doucheruimte hangen, super lekker!

image
De Kneipp Sugar Body Scrub is een natuurlijke suiker scrub in olie. Tijdens het scrubben lossen de suikerdeeltjes op en blijft de olie achter op je huid. Je huid wordt hier super zacht van. Precies wat je wilt wanneer je een scrub gebruikt.
Zelfs na het afdrogen voel je nog een subtiel laagje van de olie op je huid. Het is niet plakkerig ofzo, het voelt juist heel verzorgend.
En dan het grooste voordeel, voor mij tenminste, mijn huid reageert heel goed op deze scrub. De pot is leeg en ik heb totaal geen uitslag of iets in die richting gehad. Dit is zeker weten een blijvertje!!!

Mocht je deze scrub zelf willen proberen, hou er dan rekening mee dat de douchevloer of het bad erg glad worden door de olie. Pas dus op voor uitglijders!

De Kneipp Sugar Body Scrub in Vijgenmelk-Arganolie is voor €8,99 te koop bij o.a. Kruidvat.

3 thoughts on “Kneipp Sugar Body Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *