I Heart Makeup Selfie Palette

I heart makeup Selfie palette
Vorige week kocht ik bij Kruidvat het #selfie palette van I Heart Makeup. De I Heart Makeup lijn is een onderdeel van het merk Makeup Revolution. Makeup Revolution gaat, als de geruchten waar zijn, verkocht worden bij Kruidvat en Trekpleister en met de verkoop van onder andere dit palette lijken we alvast een voorproefje te krijgen.
Het I Heart Makeup #Selfie Palette zit verpakt in een fel roze doosje, waar ook een mini verpakking oogschaduw primer in zit (deze heb ik overigens nog niet getest).

I Heart Makeup Selfie Palette
Het palette zelf is van kunstof en wat ik een heel leuk detail vind, is de kleurverandering van het deksel als je deze beweegt. Het ene moment is hij zwart met witte letters.

I Heart Makeup Selfie Palette
Het volgende moment roze met zwarte letters. Grappig toch?!

I Heart Makeup Selfie Palette
Het I Heart Makeup Selfie Palette is een klein palette waar 10 kleuren oogschaduw en een sponsapplicator in zitten. In het deksel van het palette zit een spiegel die net zo groot is als het deksel zelf. De compactheid van dit palette in combinatie met de grote spiegel, maakt dat dit voor mij een ideaal palette is om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Het palette bevat lichte en donkere neutrale tinten in zowel mat als glanzend. Op het inlegvelletje staan de namen van de verschillende kleuren, dit zijn:
Check Us In – Me Me Me! – #Chocfix – Goldigga – #Awks – #Love – Share This – #Trashy – #Club – How Many Likes?

I Heart Makeup Selfie Palette
Ik was nog niet bekend met de oogschaduws van Makeup Revolution/ I Heart Makeup, maar gelet op de goede kwaliteit van de highlighters kon ik niet wachten dit palette te testen.

I Heart Makeup Selfie Palette
Na de eerste keer gebruiken was ik meteen super enthousiast over dit palette! De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd en ze voelen heerlijk zacht aan. Ik heb het palette sindsdien niet meer weggelegd en ik heb het voor iedere ooglook die ik maakte gebruikt.
Door de variatie van lichte en donkere tinten is dit I Heart Makeup Selfie Palette voor alle gelegenheden inzetbaar. Je kunt er zo veel verschillende looks mee maken, van heel subtiel met een lichte glans tot super smokey.
Wat ik ook een hele grote plus vind aan dit palette zijn de twee lichtste kleuren. Deze zijn ideaal voor het highlighten net onder je wenkbrauwen en in je binnenste ooghoeken. Hiermee is dit palette voor mij echt helemaal compleet.

I Heart Makeup Selfie Palette
Hierboven zie je de swatches van alle kleuren. De bovenste foto is buiten bij zonlicht gemaakt en de onderste foto is binnen gemaakt.
Mijn favoriete kleuren zijn tot nu toe: Me Me Me! – #Chocfix – #Love  en How Many Likes?

Na deze positieve ervaring met de Makeup Revolution oogschaduws, verwacht ik dat er zeker nog meer paletten van dit merk zullen volgen in mijn stash.
Als je van neutrale kleuren houdt, dan raad ik je dit #selfie palette zeker aan.

Ik heb het I Heart Makeup Selfie Palette voor €5,99 gekocht bij het Kruidvat. Het palette zit (nog) niet vast in de collectie, dus op=op.

One thought on “I Heart Makeup Selfie Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *