GlamGlow Youthmud gezichtsmasker

GlamGlow Youthmud
Vandaag laat ik jullie het in Amerika en ver daarbuiten gehypte masker van GlamGlow zien. Ik was na het zien van allerlei youtube video’s zo nieuwsgierig geworden, dat ik het zelf ook graag wilde proberen.
Ik kocht dit GlamGlow Youthmud gezichtsmasker al een tijdje geleden, maar ontdekte het pasgeleden opnieuw.
GlamGlow Youthmud
Mag ik jullie voorstellen aan het alom geroemde GlamGlow Youthmud gezichtsmasker!!!
Deze informatie staat op de website van Douglas over het GlamGlow Youthmud masker:

GlamGlow is ontwikkeld als een ‘behind-the-scenes’ 10 minuten anti-aging masker met direct effect. Na het masker bent u meteen camera- ready. Achter de schermen bij DreamWorks, Fox, NBC, Disney, Warner Bros en Universal wordt het product al een aantal jaar gebruikt. Het product werd de beauty obsessie van de sterren en het duurde niet lang voordat dit super masker gelanceerd werd op de Amerikaanse markt in 2010.

De ingrediënten komen oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk. De Franse modder, groene thee en mineralen zorgen ervoor dat uw huid straalt. Gebruik het een paar keer per week of gewoon wanneer u een “Glam-tastic” huid nodig hebt. GlamGlow is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het masker stimuleert de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’. Het houdt de huid merkbaar glad en zacht. Daarnaast zuivert het de huid en verfijnt het de poriën. Onzuiverheden worden weggenomen zonder dat er natuurlijke oliën worden verwijdert. Laat uw huid stralen met GlamGlow en bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Als dat niet veelbelovend klinkt, dan weet ik het ook niet meer! Of ik dit alles ook ervaren heb lees je hieronder.

GlamGlow Youthmud
Ik begin eerst met de verpakking. Het GlamGlow Youthmud masker zit ten opzichte van de doos in een vrij klein potje. Het potje bevat 50 ml en als je het masker 2 keer per week gebruikt, zoals op de verpakking wordt voorgeschreven, dan ben je er vrij snel doorheen.
Het potje zelf voelt vrij zwaar en degelijk aan. De zwart met zilveren verpakking vind ik er zelf erg leuk uitzien. Het doet wel een beetje Amerikaans aan, vooral alle lovende teksten op de verpakking dragen daar erg aan bij. Ik voel me  een diva als ik dit masker gebruik hahaha.

GlamGlow Youthmud
De inhoud is zoals je al verwacht had een klei masker. De substantie is behoorlijk stug en er zitten ook nog wat (groene thee?) blaadjes in. Ik krijg het voor elkaar het masker aan te brengen zonder gigantisch te knoeien, dus dat is een plus! Zoals ik al zei is de substantie best wel stug, dus echt lekker smeren doet het niet. Toch vind ik het voor een klei masker ook niet heel ongemakkelijk gaan.

Huidverzorgingsroutine
Tijd voor de meest charmante foto van allemaal…… Hier zie je dat het masker al gedeeltelijk is ingedroogd.
Wanneer je het masker net aanbrengt voel je een tinteling op je huid. Ik word daar altijd een beetje zenuwachtig van bij een eerste keer, want ik weet dan nog niet zo goed of het bij het masker hoort of dat het mijn gevoelige huid is die reageert. Gelukkig was het eerste het geval en ging het hier om de werking van het masker.
Het GlamGlow Youthmud gezichtsmasker hoeft maar 10 minuten in te trekken/drogen en dan kan het alweer afgespoeld worden. Tijdens het afspoelen wordt je gezicht ook gescrubt door de deeltjes die in het masker zitten.

Het resultaat: Een fijn masker dat mijn huid inderdaad zacht en stralend maakt. Over dat anti-aging zal ik me verder niet uitlaten, aangezien we volgens mij allemaal wel weten dat dit soort wondermiddelen niet bestaan.
Mijn huid voelt super schoon en ook de dagen na het gebruik van dit masker zie ik het resultaat nog.
Wat mij betreft is het GlamGlow Youthmud masker meer dan goedgekeurd.

Het GlamGlow Youthmud masker is te koop bij Douglas en kost €49,95 voor een potje van 50ml. 

One thought on “GlamGlow Youthmud gezichtsmasker

  1. Ben de laatste tijd ook weer into de maskers. Zo lekker en begrijp eigenlijk niet waarom ik het zo weinig deed.. Deze klinkt goed zeg! Wel een aardig prijskaartje voor een klein potje, maar als het goed werkt is t wel een luxe verwennerij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *