Gerard Cosmetics lipstick in Buttercup

In mijn Beauty Bay shoplog kon je al zien dat ik onder andere een lipstick van Gerard Cosmetics kocht. Ik koos voor de kleur Buttercup.
Bij een lipstick weet ik eigenlijk direct of hij wel of niet bevalt, dus vandaar dat ik hem al direct kan reviewen voor jullie.

Gerard Cosmetics Buttercup
Gerard Cosmetics is een Amerikaans merk wat naar mijn weten niet in Nederland te koop is. Toen ik het in de webshop van Beauty Bay zag staan, wist ik direct dat ik een lipstick van dit merk wilde uitproberen. Veel Amerikaanse bloggers en Youtubers gebruiken lipsticks van Gerard Cosmetics en de reviews zijn altijd erg positief.

thumb_DSC01678_1024
De huls van de lipsticks vind ik er door de gouden kleur luxe uitzien. De vorm lijkt een beetje op die van een mac lipstick, maar dat kan ook toeval zijn natuurlijk.
De lipsticks zijn erg licht van gewicht, wat ik eigenlijk niet verwacht had bij het zien van de huls. Hij ziet er op de foto wat zwaarder uit vind ik. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de inhoud
.

Gerard Cosmetcs Buttercup

Ik koos de kleur Buttercup. Deze kleur is door Youtuber Jaclyn Hill ontwikkeld in samenwerking met Gerard Cosmetics. Inmiddels heeft zij haar samenwerking met dit merk volledig verbroken, waardoor haar naam niet langer op de verpakking vernoemd wordt. De kleur en de kwaliteit van de lipstick is onveranderd gebleven.

thumb_DSC01690_1024
M
ijn verwachtingen van deze lipstick waren behoorlijk hoog en ik kan niet anders zeggen als dat ze volledig zijn waargemaakt. Toen ik de dop van de lipstick haalde was ik wat verbaasd, omdat de lipstick zelf er vrij mat uitziet. Even twijfelde of ik een verkeerde had besteld, maar bij het swatchen op mijn hand voelde hij zo zacht als boter. Gelukkig! Ook op mijn lippen voelt de lipstick super fijn aan. De textuur is vrij romig, wat dan wel weer wat ten koste gaat van de houdbaarheid, maar mij hoor je absoluut niet klagen.

Gerard Cosmetics Buttercup
Buttercup is een nude roze kleur die heel erg draagbaar is. Ik houd van dit soort kleuren, omdat ze niet te opvallend zijn en je er toch heel verzorgd uit laten zien. Een gevalletje altijd goed!

Inmiddels ben ik ook reuze benieuwd geworden naar de liquid lipsticks van Gerard Cosmetics. Wordt vervolgd……

De lipsticks van Gerard Cosmetics zijn verkrijgbaar via Beautybay.com voor € 14,80. Wanneer je voor meer dan € 21,- besteld, betaal je geen verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *