FOTD vrijdag 7 augustus 2015

FOTD
Het leek me leuk een keertje stap voor stap foto’s te maken van het aanbrengen van mijn make-up. Vandaag laat ik jullie dit voor de eerste keer zien. Het gaat om de make-up die ik droeg tijdens een relaxt dagje thuis. Kijk je mee?
FOTD
We beginnen met niets! En zo ziet dat er dus uit hihi. Best een beetje eng om te laten zien vind ik.
Oh, mijn haar heb ik hier nog niet gedaan mocht je je dat afvragen, omdat ik mijn haar altijd na het aanbrengen van mijn make-up doe. Ik heb hier wel al mijn dagcrème op.

FOTD
Op deze foto heb ik mijn foundation en concealer aangebracht. Ik gebruik op dit moment de Estee Lauder Perfectionist foundation en de MAC Pro Longwear concealer. Deze breng ik allebei eerst aan met mijn vingers en vervolgens blend ze uit met de beautyblender. Concealer gebruik ik onder mijn ogen, op mijn kin en op mijn voorhoofd.

FOTD
Ik poeder mijn gezicht af met Banana Powder van Makeup Studio. Gewoon een dun laagje over mijn hele gezicht. Dit is een nieuw product van Makeup Studio wat ik op dit moment aan het proberen ben.

FOTD
Tijd voor bronzer en blush. Ik gebruik de Rimmel Natural Bronzer en het W7 Hollywood Bronze&Glow palette om wat kleur aan mijn gezicht te geven. Voor deze look heb ik een MAC blush in de kleur Melba gekozen. Een hele subtiele blush, die ik ideaal vind voor dit soort dagen. En daarnaast heb ik deze blush nog maar net en dus wilde ik hem graag gebruiken.

FOTD
Ik doe vandaag geen oogschaduw op, omdat ik toch de hele dag thuis ben. Op andere dagen draag ik eigenlijk wel altijd oogschaduw. In mijn arcadeboog en onder mijn onderste wimperrand gebruik ik wel wat bronzer. Je ziet het bijna niet, maar het geeft net wat diepte.
Mijn wenkbrauwen zet ik lichtjes aan met wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills. Herover heen breng ik transparante wenkbrauwgel van Makeup Studio aan.
Voor mijn wimpers gebruik ik de Rimmel ScandaleEyes Mascara.

FOTD
Op mijn jukbeenderen gebruik ik Mary-Lou Manizer van The Balm. Nu ik deze foto’s aan het importeren ben vind ik eigenlijk dat ik wel wat meer van de highlighter had mogen gebruiken. Ach ja, morgen weer een dag.

FOTD
Ik maak mijn look af met een lipstick van MAC in de kleur Twig. Binnen kort volgt er een uitgebreide review over deze lipstick.

FOTD
Na het opzetten van mijn bril is mijn look compleet!

FOTD
Nog even een foto van mijn look zoals die er buiten uitziet, omdat je daar het mooiste licht hebt.
Ik krijg er wel eens vragen over, maar ik heb voor deze foto (‘s) geen filters gebruikt.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om alle stappen te bekijken. Zelf vond ik het erg leuk om vast te leggen. Ik wil dit ook nog een keer doen als ik wat meer aandacht aan mijn oog make-up heb besteed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *