Estee Lauder Perfectionist foundation

Estee Lauder Perfectionist foundation
De Estee Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup, zoals deze foundation officieel heet, is al een aantal keren op mijn blog voorbij gekomen.  Deze keer is het tijd voor een volledige review, want dat verdiend deze geweldige foundation dubbel en dwars.
De producten van Estee Lauder winnen steeds meer terrein in mijn stash en toen ik de Perfectionist foundation voorbij zag komen, had ik al het idee dat ik deze erg fijn zou vinden.
Ik besloot bij Douglas een tester te vragen en ik kreeg van de verkoopster twee potjes mee. Ik testte de kleuren Sand en Pure Beige. Op het moment dat ik deze kleuren testte kon ik eigenlijk met allebei wel weg komen, maar ik besloot voor de iets donkerdere Pure Beige te gaan, aangezien het nog zomer moest worden. Hier ben ik nu heel blij mee, want nu ik wat bruiner ben geworden is deze kleur helemaal perfect.

Estee Lauder Perfectionist foundation
De verpakking is alles wat je van een Estee Lauder verpakking verwacht, heerlijk luxe.
In het bekende donkerblauwe doosje zit een glazen pompflacon met een grote dop. De verpakking is strak en krijgt door de gouden afwerking net dat extraatje mee. Je moet de flacon natuurlijk niet op de badkamervloer laten vallen, want dat overleeft hij niet. Zelf vind ik zo’n glazen flesje wel erg fijn, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
De Estee Lauder Perfectionist foundation is in 6 kleuren verkrijgbaar en ik draag dus Pure Beige.

Op de site van Douglas staat het volgende over de Estee Lauder Perfectionist geschreven:
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25, een next generation product voor een prachtige, jonger ogende huid.
Deze baanbrekende foundation van Estée Lauder, is verrijkt met de antiverouderingstechnologie van het Perfectionist [CP+R] serum. Dit product creëert niet enkel een feilloze teint, maar heeft een drievoudige werking: de formule doet dienst als primer, voedt de huid en vermindert tegelijkertijd het aanzien van lijntjes en rimpels. Deze uiterst doeltreffende, zijdezachte foundation glijdt moeiteloos over de huid met als resultaat een feilloze, stralende en zichtbaar jeugdige teint.
Vrouwen zijn het erover eens: dankzij de Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 gaat de huid nog meer stralen en worden lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
De foundation is olievrij, parfumvrij, niet-acnegeen, en dermatologisch en oftalmologisch getest. Geschikt voor alle huidtypes en elke teint. Voor het beste resultaat brengt u de make-up met uw vingertoppen aan op een gereinigde huid over de dagcrème.

Estee Lauder Perfectionist foundation
Ik gebruik de Estee Lauder Perfectionist foundation op dit moment elke dag. De foundation is heel vloeibaar (lees: super dun), voelt licht aan op de huid en heeft een SPF 25. Kortom, alles wat je wilt in de zomer. Ik breng hem altijd eerst aan met mijn vingers en vervolgens werk ik hem uit met de beautyblender. De Estee Lauder Perfectionist foundation geeft bij mij een natuurlijke finish met een mooie (niet heel heftige) glans. Ik heb van mezelf een droge huid en ik voel dat de Perfectionist foundation mijn huid voedt. Dat gevoel heb ik eigenlijk nog nooit gehad bij een foundation.
Ik heb nog niet zo heel veel last van lijntjes en rimpels, misschien een paar onder mijn ogen, maar ik merk niet echt een verschil als ik deze foundation draag. Dit had ik ook niet verwacht trouwens. Het blijft gek dat dit op zo veel beautyproducten staat en mag staan.
De Perfectionist foundation gaat doordat hij zo vloeibaar is, niet in de lijntjes onder mijn ogen zitten. Dat vind ik dan wel weer een groot pluspunt.

Ben je op zoek naar een foundation die een mooie (semi) dekkende/ natuurlijke finish geeft en lekker draagt in de zomer, dan raad ik je de Estee Lauder Perfectionist foundation zeker aan.

Ik kocht De Estee Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup bij Douglas voor €52,95. Dit is een flacon van 30ml.

One thought on “Estee Lauder Perfectionist foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *