Estée Lauder All Over Shimmer (limited edition)

Vandaag laat ik jullie opnieuw een product van Estée Lauder zien, namelijk de All Over Shimmer uit de Blockbuster 2015. Dit is een limited edition poeder, die alleen door aanschaf van de Blockbuster te verkrijgen is.

All Over ShimmerDe verpakking is hetzelfde als die van het oogschaduwpalette wat ik hier uitgebreid liet zien. Ik vind het een prachtige verpakking, zeker voor de kerst. Het patroon heeft ook wel wat weg van een kerstster. De verpakking is luxe en stevig, zoals de meeste verpakkingen van Estée Lauder zijn.

All Over Shimmer

Aan de binnenkant zie je dat de poeder hetzelfde patroon heeft als het deksel. Heel mooi gedaan. Ook zit er een spiegeltje in waar de naam Estée Lauder op gedrukt staat. Het is een prachtig geheel.
Ik was zelf het meest benieuwd naar deze All Over Shimmer toen ik de Blockbuster 2015 kocht.

Zoals je ziet is de poeder redelijk donker van kleur en hij lijkt daardoor meer op een bronzer dan op een highlighter poeder. Dat was toch een beetje mijn verwachting door de naam, dat het een highlighter zou zijn. Kan ook aan mij liggen natuurlijk :)

All Over Shimmer
Op de foto kun je zien dat de All Over Shimmer voor mijn huid inderdaad wat donker is om als highlighter te gebruiken. Het poeder heeft een mooie subtiele shimmer, waardoor ik hem zelf ook niet zo fijn vind om als bronzer te gebruiken. Ik gebruik liever een wat mattere bronzer, omdat ik daar ook vaak een lichte contour mee maak. Als ik een poeder met Shimmer over mijn hele gezicht gebruik, heb ik het gevoel dat ik eruit zie al een kerstbal. Wat wel weer mooi bij het thema van de Blockbuster past natuurlijk, ha!
Dit alles neemt niet weg dat ik de All Over Shimmer heel graag gebruik. Op mijn lichte huid is hij namelijk super mooi als blush. Hij is vrij subtiel van kleur voor een blush en dan vind ik de shimmer juist wel heel mooi.
De pigmentatie is dik in orde, waar ik die bij de oogschaduws nog wat vond tegenvallen.

All Over Shimmer
Ik ben heel erg blij met deze All Over Shimmer van Estée Lauder en het is wat mij betreft echt de knaller uit de Blockbuster van 2015.

De Estée Lauder Blockbuster 2015 is nog steeds te koop bij o.a. Douglas en Estée Lauder zelf (waar op dit moment gratis verzendkosten gelden en je twee luxe miniaturen krijgt) voor € 87,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *