Essence “like an unforgettable kiss”

Vandaag kwam het persbericht over de speciale valentijnscollectie van Essence binnen. Terwijl we allemaal langzaam in de kerststemming komen, nu dus even helemaal wat anders.

De “like an unforgettable kiss” trend editie is van midden januari tot en met midden februari verkrijgbaar. De collectie bestaat uit oogschaduw, een lip smoother, lipstick, blush, een geurtje en natuurlijk nagellak. Allemaal mooie producten in romantische kleuren die ons strakjes in de valentijnsstemming zullen brengen.

Ik heb de producten die mij het meest aanspreken eruit gepikt.

imageDe duo blushers zijn in zo’n schattige doosjes verpakt, die wil ik gewoon met jullie delen. Ze zien er qua kleur een beetje fel uit. Ben erg benieuwd hoe dat in het echt is.  De blushers zijn verkrijgbaar in “01 nothing but lovestoned” wat een abrikoos en felle perzik kleur bevat en “02 pink me” die een rosé en roze kleur bevat. De blushers gaan €3,29 per stuk kosten.

In de collectie zitten drie oogschaduws.  Het zijn hoog gepigmenteerde oogschaduws met een parelmoer glans. Elke oogschaduw bevat zijn eigen symbool, welke in de oogschaduw is geembossed. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in drie kleuren en gaan €1,79 per stuk kosten.

image

De vier nagellakken uit deze collectie beloven een goede dekking en een gel-shine finish te hebben voor een extra glanzend effect. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren:

01 nothing but lovestoned, 02 always on my mint, 03 you let my heart skip a beat en 04 pink me.

imageDe laatste twee kleuren van het plaatje (always on my mint en nothing but lovestoned) spreken mij het meest aan en de kans is groot dat ik die aan mijn collectie ga toevoegen! De nagellakken gaan €1,79 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *