Essence Come to Town (02 got my list)

image
Je ziet de Come to Town setjes van Essence op dit moment op veel blogs voorbij komen. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan op er 1, laat staat 2, te kopen.
Toch werd ik door een post die ik zag erg nieuwsgierig en ik besloot even de kruidvat binnen te lopen, om te zien of ze daar nog in het schap lagen. En ik had geluk!! Beide setjes waren er nog en dus kocht ik ze allebei.

Als eerste probeerde ik het groene setje met de naam: 02 Got my List. Dit setje bestaat uit een donkergroene, een fellere roze/fuchsia nagellak en een zilveren glitterlak.

De flesjes zijn best wel klein (6ml), maar de kwastjes zijn dat zeker niet. De nagellak laat zich erg prettig opbrengen. Het zijn wat creamy lakken die met twee laagjes perfect dekken.
De glitterpak geeft ook een goede hoeveelheid glitter af. De glitters zijn van verschillend formaat en dat vind ik zelf erg leuk.
Wat ik ook fijn vind is dat de glitterlak niet bobbelig aanvoelt. De glitters zitten dus goed in de doorzichtige lak verwerkt.

image
Om alle lakjes ineens te kunnen laten zien heb ik ze bij elkaar gebruikt. Ik bracht op mijn ringvinger de roze/fuchsia kleur aan. Daaroverheen bracht ik de glitterlak aan. Op de andere nagels bracht ik de donkergroene lak aan.
Zelf zou ik niet zo snel een donkergroene lak kopen, maar ik vind deze wel heel erg mooi. Ook de combi met het roze/fuchsia bevalt me verrassend goed.

Al met al ben ik heel blij met mijn aankoop! De lakken zijn zeker de moeite waard en de setjes zien er ook heel gezellig uit voor de feestdagen. Erg leuk als cadeautje!
Het zijn limited editions, dus als je nog een setje wilt kopen moet je snel zijn! Ze zijn voor € 3,59 te koop bij o.a. Kruidvat.

Binnenkort een review over de andere set uit de Come to Town collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *