Essence Come to Town (01 Naughty or Nice?)

image
Vandaag laat ik jullie het andere setje uit de Essence Come to Town collectie zien. Dit rode setje heet Naughty or Nice?. Ook in dit setje zitten twee creamy nagellakken en een glitter topcoat. 
De meest donkere kleur is het best te beschrijven als wijnrood en de lichtere kleur is roze/oranje en best fel. In dit setje zit een gouden glitter topcoat. In eerste instantie twijfelde ik hoe de gouden glitters zouden combineren met de fellere kleur, maar ik vind het een hele leuke combi. De kleuren in dit setje vind ik zelf wel wat minder bij de kerst passen dan de kleuren uit het Got my List setje. Het is aan de andere kant wel leuk om juist eens met hele ander kleurtjes te werken tijdens de feestdagen.

image
Ik bracht de lichte roze/oranje kleur op mijn ringvinger aan en de donkere kleur op mijn andere vingers en duim. De nagel van mijn ringvinger lakte ik volledig met de gouden topcoat. Op de andere nagels maakte ik een zwaardere aanzet bij mijn nagelriem en liet ik de glitters vervolgens uitlopen naar de top van mijn nagels.

Ook over deze set ben ik erg enthousiast. De lakjes dekken in twee laagjes en brengen erg prettig aan. De droogtijd valt me erg mee ook met de glitter topcoat eroverheen. Ik denk dat ik deze manicure wel een paar dagen kan behouden. Zeker, omdat ik heb gemerkt dat de nagellak goed blijft zitten. Ik heb normaal erg snel beschadigingen, omdat ik niet heel voorzichtig ben met mijn gemanicuurde nagels.

Nog even een ander dingetje. Ik gebruik vaak Cnd shellac en bij het dragen van “gewone” nagellak mis ik wel de stevigheid van de shellac. Mijn nagels zijn niet zo heel sterk en bij het dragen van de lak uit het andere setje heb ik de nagel van mijn wijsvinger ingescheurd. Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar ik heb toch voorzorgsmaatregelen genomen :)
Onder deze nagellak draag ik een laagje basecoat en topcoat van de Cnd Schellak. Deze heb ik uitgehard onder mijn UV-lamp. Voor mijn gevoel zijn mijn nagels nu toch echt steviger dan met alleen de nagellak.

Mijn conclusie over de Come to Town collectie van Essence: Zeker de moeite waard!!!

One thought on “Essence Come to Town (01 Naughty or Nice?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *