Eerst testen en dan pas kopen (tip van mij)

Eerst testen dan pas kopen
Voordat ik vrolijk verder tik aan dit artikel, wil ik aangeven dat ik zelf alleen proefmonsters vraag van producten waarvan ik serieus van plan ben ze aan te schaffen. Dit artikel is dus ook zeker niet bedoeld om mensen aan te sporen lukraak proefmonsters bij parfumerieën te gaan scoren, zonder ook maar enige bedoeling om tot een aankoop over te gaan. Alleen maar goede bedoelingen dus :)
Nu ik dat duidelijk heb gemaakt, kunnen we over naar de reden waarom ik dit artikel wél schrijf. 
Als je mijn blog vaker of langer leest, dan weet je misschien wel dat ik een hele gevoelige (eczeem) huid heb. Ik kan simpelweg niet zomaar elk verzorgingsproduct gebruiken, omdat de gevolgen dan niet te overzien zijn. Mezelf in huis opsluiten na het gebruik van een verkeerde crème zit er helaas niet in, dus ik ben uit voorzorg heeeeeel voorzichtig!

Inmiddels gebruik ik al een tijdje naar volledige tevredenheid het Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II en de Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II – Gel-Crème (zo dan, mondje vol hè) van Estée Lauder. Voor mij een reden om ook voor de reiniging van mijn gezicht naar de producten van Estée Lauder te gaan kijken.
Bij de Douglas aan de Demer in Eindhoven vroeg ik om advies en ik werd daar ontzettend goed geholpen. Ik ging tevreden naar huis in het bezit van drie! proefmonsters.

Eerst testen dan pas kopen
Waar ik voorheen na een goed advies al snel zou zijn overgegaan tot aanschaf (en bij make-up doe ik dat nog steeds), vraag ik nu steeds vaker eerst om een proefmonster. Zoals ik al schreef weet ik vooraf nooit hoe mijn huid echt geageerd op een product. Heb ik op mijn wang geen enkele reactie, dan kan ik rondom mijn neus alsnog uitslag krijgen. Als je producten in een duurder segment wilt kopen, dan is het toch wel heel erf jammer wanneer zo’n product vervolgens ongebruikt in de kast beland.

Ik ging dus naar Douglas en daar werden mij voor de reiniging van mijn gezicht de volgende producten aangeraden. Van elk product kreeg ik een tester mee en de komende week ga ik deze producten uitproberen.

Eerst testen dan pas kopen
afbeelding:www.esteelauder.nl

De Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask. Deze creme reiniger kan gebruikt worden op een droge huid om je gezicht te reinigen, waarna je hem met een vochtig wattenschijfje verwijderd. Wanneer je dit product op een gereinigde huid gebruikt en ongeveer 3 minuten laat inwerken, dan werkt het als een masker.

Eerst testen en dan kopen
afbeelding: www.esteelauder.nl

De Re-Nutriv Softening Lotion. De Re-Nutriv lijn van Estée Lauder is eigenlijk de “plus” lijn te noemen. De producten bevatten nog meer verzorgende producten en zijn daarmee nog beter voor je huid. En ja, ook nog slechter voor je portemonee…..
Deze Softening Lotion verwijdert onzuiverheden en perfectioneert het huidoppervlak door het glad te maken, te verzachten en te verfrissen. Tenminste, dat staat op de website van Estée Lauder. Ik ga het nog ondervinden.

Eerst testen dan pas kopen
afbeelding: www.esteelauder.nl

Als laatste nam ik een proefmonster van het Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Serum mee. De verkoopster van Douglas gaf aan dat ik mijn Advances Night Repair Serum ook heel goed overdag zou kunnen gebruiken. Toch wilde ik deze ook graag proberen, omdat het mijn huid egaler zou maken en ruwe plekjes tegen gaat. Dat wil ik natuurlijk heel graag voor onder mijn make-up.

Vroeger voelde ik me heel ongemakkelijk bij het vragen van een proefmonster. Inmiddels heb ik dat helemaal niet meer. Ik weet namelijk dat ik serieus geïnteresseerd ben in het product en dat ik mezelf in bescherming neem door niet meteen een volledige verpakking mee te nemen.

Eerst testen dan pas kopen
Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden van de eventuele aankopen die volgen uit het gebruik van deze proefmonsters.
Bij Douglas geldt de komende week nog een korting van 25% op de producten van Estée Lauder. Mochten er producten bij zitten die goed bevallen, dan kan ik ze nu ook nog extra voordelig aanschaffen. Altijd fijn!

2 thoughts on “Eerst testen en dan pas kopen (tip van mij)

    1. De morphe kwasten wil ik eerst nog wat beter testen. Het worden niet zomaar favorieten natuurlijk :) Ik heb de make-up studio beautyblender niet, maar wel even gevoeld in de winkel. Naar mijn idee is deze wat steviger/stugger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *