De Original Beautyblender

image
Velen hebben hem al, dus ik kom misschien laat met mijn ontdekking. Toch wil ik graag mijn ervaring met de Original Beautyblender met jullie delen.
image
De beautyblender is een eivormig sponsje om make-up mee aan te brengen. Ik was er erg sceptisch over, want hoe bijzonder kan een sponsje nou zijn? Heel veel youtubers waren mega enthousiast en dat was voor mij een reden om de beautyblender zelf ook eens te gaan proberen.

De originele kleur van de beautyblender is roze/rood, maar inmiddels is hij in een aantal andere kleuren te koop. Ik kocht de paarse (royal), omdat de originele kleur was uitverkocht. Goede rede toch!?
Zonder gekheid, het enige verschil is de kleur, verder is hij precies hetzelfde.

image
De beautyblender wordt geleverd in een plastic kokertje. Het is de bedoeling dat je hem vochtig gebruikt en dan ervaar je ook meteen hoe bijzonder het materiaal is.
De droge beautyblender is zo’n 5 á 6 cm hoog, maar zodra je hem nat maakt verdubbeld hij van formaat. Echt heel grappig om te zien.
Ik knijp vervolgens al het water eruit en wikkel de beautyblender daarna in een handdoek en knijp nog een keer om de rest van het water er uit te krijgen. De beautyblender is nu heel luchtig en nog steeds vochtig.

Zelf gebruik ik de beautyblender voornamelijk om vloeibare concealer onder mijn ogen aan te brengen en dat werkt echt perfect. Je kunt het product heel goed en natuurlijk verdelen over je huid. Doordat de beautyblender vochtig blijft, voelt hij heel prettig aan. Alsof je je huid wat extra hydrateert.

Zoals de naam al zegt, blend de beautyblender je make-up perfect en zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Ik vind dat de beautyblender wezenlijk een ander/beter resultaat geeft dan andere make-up sponsjes.

Gebruik je vloeibare foundation of concealer? Dan is de beautyblender echt een aanrader!

Ik kocht de Original Beautyblender voor €16,95 via boozyshop.nl

One thought on “De Original Beautyblender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *