De La-Cosmetica top 5 van November 2015

Tijd voor een nieuw item op La-Cosmetica.nl! Vanaf nu zie je maandelijks de La-Cosmetica top 5 voorbij komen. Ik deel dan mijn 5 favoriete producten van het moment. Dit kunnen beautyproducten zijn, maar ook kledingstukken of bijvoorbeeld (geur)kaarsen. Er kan dus van alles in de La-Cosmetica top 5 staan.

Ik vind het leuk een aantal vaste rubrieken terug te laten komen op mijn blog en daar is de La-Cosmetica top 5 er nu dus één van. Binnenkort volgt er misschien nog wel ééntje.

Laten we nu dan maar beginnen met de La-Cosmetica top 5. De producten laat ik zien in willekeurige volgorde. Er is wat mij betreft geen onderscheid tussen nummer 1 en nummer 5.

Estee Lauder Perfectionist foundation
1. De Estée Lauder Perfectionist foundation. Deze foundation gebruik ik non-stop sinds afgelopen zomer en ik heb nog steeds geen betere vervanger gevonden.  De review over deze foundation vind je hier.

La-Cosmetica top 5
2. Het W7 Hollywood Broze&Glow palette. Met name de Bronze kleur is favoriet bij mij. Die gebruik ik elke dag om mijn gezicht (lichtjes) te shapen. Ik heb dit palette zelfs al voor een tweede keer aangeschaft, omdat ik bij de bronzer de pan al had geraakt. Zegt genoeg denk ik zo. Een review vind je hier.

Low-budget vs. High end
3. Niet zo heel verrassend misschien, maar de Estée Lauder Color Envy lipstick in de kleur Desirable is niet meer uit mijn leven weg te denken. Hij hoort dus zeker in deze top 5 thuis. Ik draag deze lipstick zeker 4 dagen per week, echt een topper! Lees mijn review hier.

CCO Shellac
4. Mijn nagels zijn bijna altijd gelakt. Ik gebruik hiervoor het liefst een Shellac, omdat ik dat gewoon super praktisch vind. Het geeft mijn nagels veel stevigheid, is meteen droog en blijft lang zitten. Mijn favoriete kleur deze herfst is Dark Lava van CCO. Meer over deze nagellak lees je hier.

Mary-Lou Manizer
5. Als laatste mijn meest favoriete highlighter tot nu toe, namelijk de Mary-Lou Manizer van The Balm. Deze highlighter geeft zo’n ontzettend mooie glans aan mijn huid, verslavend gewoon :) Ook over deze highlighter heb ik een review geschreven en die kun je hier teruglezen.

Tot zover mijn top 5 van dit moment. Wat zijn jouw favoriete producten?

2 thoughts on “De La-Cosmetica top 5 van November 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *