Dagelijkse make-up look met #selfie palette

Dagelijkse make-up look
Vorige week kon je de review van het #selfie palette van I heart makeup lezen en vandaag laat ik jullie zien hoe ik dit palette bij mijn dagelijkse make-up look gebruik.
Dagelijkse Make-up look
De basis van min make-up is op dit moment bijna elke dag hetzelfde. Ik gebruik de Estee Lauder Perfectionist foundation die ik eerst met mijn vingers aanbreng en vervolgens uitblend met de beautyblender. Onder mijn ogen, op de brug van mijn neus, op mijn kin en voorhoofd gebruik ik de MAC Pro Longwear Concealer.
Ik gebruik sinds we op vakantie zijn geweest de Rimmel Natural Bronzer in Sunkissed om mijn gezicht mee af te poederen. In ben nu wat bruiner dan tijdens de rest van het jaar en dat komt met deze bronzer nog net wat mooier over vind ik.
Ook gebruik ik dagelijks een blush en highlighter. Op deze foto zie je de Bobbi Brown Blush in Pink Coral en de Makeup Revolution highlighter in Pink Lights.
De lipstick die ik bij deze look gebruikte is Potent van Estee Lauder en dit is 1 van mijn favoriete lipstick kleuren.

Dagelijkse Make-up look
Op naar de ooglook. Het is neutrale ooglook, die ik zelf graag draag als ik ga werken. Ik gebruikte voor deze ooglook alleen het #selfie palette van I Heart Makeup en hiervan gebruikte ik de kleuren:
I Heart Makeup Selfie Palette
#Chocfix (3e kleur van links) in mijn arcadeboog en deze vormt de basis om de rest in uit te blenden. Op de buitenste ooghoek en vervolgens geblend in mijn arcadeboog Share This (7e kleur van links). Deze kleur breng ik ook onder mijn oog aan. Op mijn bewegende ooglid, onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken gebruikte ik Me Me Me! (tweede kleur van links). Deze kleur oogt op mijn huid meer zilver dan roze en ik hou wel van het frisse effect dat hij geeft.
Ik maak mijn ooglook af met de Make-up Studio 4D False Lash Effect Mascara.
Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een Anastasia Brow Powder Duo en de Make-up Studio Eyebrow Fix.

Dagelijkse Make-up look
Hier zie je nog twee close-ups van de ooglook. Ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie ook een dagelijkse make-up look hebben?

2 thoughts on “Dagelijkse make-up look met #selfie palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *