Christmas wishlist

alliwantforchristmas-300x174
Bijzondere dag voor een artikel over een kerstlijstje zul je misschien denken.  Ook hier in huis wordt dit weekend volop sinterklaas gevierd. En hoe leuk ik het ook vind voor Kay, is heb zelf toch echt meer met de kerst. De sfeer en de versieringen maken het gewoon super gezellig. 
Bij mijn ouders vieren we naast sinterklaas ook nog gewoon kerst en kopen we cadeautjes voor elkaar. Het leek me daarom leuk mijn wensenlijstje voor de kerst met jullie te delen.
De afbeeldingen komen van internet en ik zal de bronnen erbij vermelden.

Foto: Yankee Candle website
Foto: Yankee Candle website

Yankee Candles in de geuren Turqoise Sky en Season of Peace. Deze geuren heb ik net kunnen weerstaan toen ik de Yankee Candle kocht die ik nu aan het branden ben, dus ze staan hoog op mijn verlanglijstje!!

Foto: Yankee Candle website
Foto: Yankee Candle website

CND Shellac in de kleuren: Midnight Swim,  Hot Pop Pink en Iced Cappucino. Ik vind Shellac van CND echt super fijn in gebruik. Deze Schellac is best wel duur vind ik en daarom natuurlijk een perfect item voor een kerstlijstje.

Foto: beautyxl.nl
Foto: beautyxl.nl
Foto: www.beautyxl.nl
Foto: www.beautyxl.nl
Foto: www. beautyxl.nl
Foto: www. beautyxl.nl

Nagellakjes van Essie. Van het merk Essie heb ik nog geen kleuren, dus ik heb hiervan geen kleuren opgeschreven. Het is ook leuk om verrast te worden met een kleur die iemand anders heeft gekozen. Ik leest hele goede recensies over deze nagellakken, dus ik kan niet wachten om ze zelf een keer te proberen.

Foto: Essie
Foto: Essie

Overdag heb ik door het mama zijn en mijn werk weinig tot geen tijd om foto’s voor mijn blog te maken. De meeste foto’s maak ik daarom ’s avonds. Nu het vroeg donker is, merk ik dat de kwaliteit van de foto’s die ik maak minder aan het worden is. Om die reden heb ik een Konig opvouwbare fotostudio op mijn lijstje gezet. Door de verlichting en een witte achtergrond zullen mijn foto’s er vast frisser uit gaan zien.

Foto: www.kamera-express.nl
Foto: www.kamera-express.nl

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die ik leuk vind en graag zou willen hebben, maar voor kerst moet je natuurlijk een keuze maken. Deze dingen staan dus bovenaan mijn wishlist en daarom heb ik ze op mijn kerstlijstje gezet.

5 thoughts on “Christmas wishlist

  1. Nou deze wishlist kan ik zo van je overnemen! Ik werk alleen met O.P.I en de gelcolor is ook al zo prijzig:-( maar prachtige lakken zijn het!! De opvouwbare fotostudio ziet er ook top uit!! Zal wel een mooi prijskaartje aan hangen ben ik bang. Hoop voor je dat al je wensen in vervulling mogen gaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *