China Glaze Wicked Style

image

Pas geleden kocht ik mijn eerste flesje China Glaze. Ik koos voor de kleur Wicked Style. Dit is een felle hardroze kleur die bijna het flesje uit knalt.

Nagellak via internet bestellen kan lastig zijn als je nog geen swatch van de kleur hebt gezien. Soms valt de kleur in het echt helemaal anders uit.

image

In dit geval kan ik zeggen dat mijn aankoop meer dan geslaagd is. Wat een prachtige en krachtige kleur! Hij dekt super goed in twee laagjes en ook de droogtijd valt me erg mee. De nagellak droogt mooi glanzend op.

image

Zoals ik al schreef is dit mijn eerste flesje China Glaze, maar… I WANT MORE!!!!

Bof ik even dat het bijna kerst is. Er komen zeker kleuren van China Glaze op mijn lijstje!!!

Op de foto kun je zien dat ik de nagels van mijn ringvingers nog even wat extra’s heb gegeven. Op deze nagels heb ik een glitterlak van China Glaze aangebracht uit het Be Bright setje en heet ook Be Marry, Be Bright. Deze lak heeft paarse en roze glitters en past goed bij de Wicked Style kleur.

Mijn conclusie is dat ik per direct fan ben van China Glaze!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *