CCO Shellac in Rose Bud

CCO Shellac
Gelukkig weer terug van weggeweest. Ik ben nog lang niet opgeknapt, maar wilde toch wel heel graag een artikel schrijven!
Op de foto (het licht was niet zo mooi) zie je de CCO Shellac in de kleur Rose Bud. Een hele mooie rustige kleur vind ik dit. Hij past eigenlijk overal wel bij en je nagels zien er gewoon netjes uit met deze kleur. Ik verwacht dat ik deze kleur ik de lente ook nog regelmatig zal dragen.
Laatst liet ik jullie de kleur Hot Pink zien, waarop ik een carnaval nailart had gemaakt. Deze kleur heb ik anderhalve week op mijn nagels gedragen en ik had geen enkele beschadiging!!! Dus ik ben erg blij met mijn CCO Shellac :)))

Onderstaande spreuk kwam ik deze week op Instagram tegen en die wil ik jullie niet onthouden! Ik heb lang getwijfeld over het kopen van de CCO Shellac, maar ik ben nu blij dat ik het toch gedaan heb.

image
Hopelijk geldt dat strakjes ook voor de oogschaduw die ik besteld heb van het Amerikaanse merk Makeup Geek! Als je dit merk nog niet kent, moet je zeker mijn volgende post lezen. Ik ga je alles vertellen over mijn bestelling.

One thought on “CCO Shellac in Rose Bud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *