CCO Shellac Dark Lava

Al vaker hebben jullie een review over de Shellac van CCO op mijn blog kunnen lezen. Vorige week kreeg ik de vraag of ik de base- en topcoat in combinatie met een door mij uit te kiezen kleur wilde uitproberen. Super leuk natuurlijk!!

CCO Shellac
Ik koos de kleur Dark Lava en binnen een dag kwam dit pakketje binnen. Tijd om te testen :)

CCO Shellac
Ik kreeg de basecoat (zilveren etiket), de kleur Dark Lava en de topcoat (gouden etiket). De flesjes hebben een simpel uiterlijk en zijn duidelijk afgeleid van de Cnd Shellac. Ik vind het erg fijn dat de flesjes van de gekleurde Shellac, de kleur van Shellac zelf hebben. Ik heb inmiddels best een aantal kleurtjes en zo zijn ze makkelijk terug te vinden.

Ik heb deze keer alleen CCO producten gebruikt om mijn nagels te lakken. De base- en topcoat zijn makkelijk in gebruik. Ik vind ze erg fijn lakken, omdat ze niet te dun maar zeker ook niet te dik zijn. Bij het gebruik van de base- en topcoat merk ik nagenoeg geen verschil met Cnd. De topcoat lijkt van CCO wat dunner te zijn, maar het kan ook zijn dat mijn Cnd topcoat met de tijd wat dikker is geworden.
De basecoat laat ik 10 seconden onder de UV-lamp uitharden. De gekleurde Shellac en topcoat telkens 2 minuten per aangebrachte laag.

CCO Shellac
En zo ziet Dark Lava eruit op mijn nagels. Dark lava is zo’n mooie diepe kleur! Ideaal voor de herfst.
Op de website van Shellac4U staat dat het een roodpaarse lava kleur is met een glimmetje. Ik had het zelf niet beter kunnen beschrijven :)

CCO Shellac
En dan de houdbaarheid. Wat mij betreft is die helemaal prima. Ook hierbij merk ik geen verschil met de Cnd Shellac.
De eerste foto heb ik de dag na het aanbrengen van de CCO Shellac gemaakt. De tweede foto is na 5 dagen gemaakt. Zoals je ziet zit de CCO Shellac nog perfect op zijn plek, zoals ik gewend ben.

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe lakken en ik ga Dark Lava zeker weten nog heel veel dragen deze herfst en winter. Dank je wel Shellac4U!!!

De basecoat, topcoat en gekleurde lakken zijn voor €9,95 per stuk te koop via Shellac4U.nl. De website is recent vernieuwd en ik vind hem echt super overzichtelijk geworden.

Ik heb de producten uit dit artikel gekregen om te reviewen. Dit heeft geen invloed op de manier waarop ik het product benader en de oprechtheid van mijn review.

2 thoughts on “CCO Shellac Dark Lava

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *