Boozyshop Boozybrushes

Toen ik het I love Beauty Event bezocht, nam ik ook een kijkje bij de stand van Boozyshop. Ik kocht onder andere drie oogschaduwkwasten  uit hun eigen Boozybrush collectie. De kwasten van Boozyshop zijn ontzettend budgetproof en dat maakte mij heel erg nieuwsgierig naar de kwaliteit.

Boozyshop oogschaduwkwasten
Ik kocht deze drie kwasten om uit te proberen (v.l.n.r.):
– Eye Liner A05 €2,99
– Pencil A04 €3,50
– Flat Definer A11 €3,49

De Eye Liner kwast gebruik ik zelf niet voor het aanbrengen van een eye liner, maar om oogschaduw onder mijn onderste wimperrand aan te brengen. Soms wil ik alleen richting mijn binnenste ooghoek een bepaalde kleur aanbrengen en daar gebruik ik het liefst een zo klein mogelijk kwastje voor. Deze Eye Liner kwast werkt hiervoor ideaal!

De haartjes van de Pencil kwast staat heel dicht op elkaar en deze kwast van Boozyshop voelt heel stevig (beetje hard) aan. Hierdoor is hij ideaal om je arcadeboog strak aan te zetten. Voor een ooglook met een cut crease is deze kwast heel erg geschikt.
Mocht je niet weten wat een cut crease is, zal ik het proberen uit te leggen. Een cut crease is een techniek waarbij je ooglid bij je arcadeboog als het ware in tweeën gesneden (cut) wordt door twee contrasterende kleuren oogschaduw te gebruiken.

De Flat Definer is bedoeld om heel precies je oogschaduw mee aan te kunnen brengen en dat is ook exact waar ik hem voor gebruik. Een lijntje oogschaduw onder je oog wat je vervolgens kunt uitvagen is ideaal aan te brengen met deze kwast. Maar ook voor het aanbrengen van een highlighter op je wenkbrauwbot is deze kwast fijn.

Boozyshop Boozybrushes
Mijn eerste indruk van deze Boozybrushes is heel erg goed. Ze werken prettig en doen precies waar ze voor bedoeld zijn. De kwaliteit van de haren is prima. Bij het aanbrengen van oogschaduw worden er geen haartjes verloren.
Ik heb de kwasten nog niet heel vaak gewassen, dus ik weet niet hoe ze dat doorstaan. Tot nu toe heb ik geen reden om aan te nemen dat het bij het bij regelmatig wassen mis zou gaan, maar dat weet ik dus niet zeker.

Na het gebruik van deze eerste drie kwasten ben ik  in elk geval erg benieuwd geworden naar de andere Boozybrushes. Boozyshop heeft mij met deze budgetvriendelijke kwasten erg aangenaam verrast.

De kwasten van Boozyshop zijn online via de webshop te koop.

3 thoughts on “Boozyshop Boozybrushes

  1. Fijn zeg! Toch handiger dat je ze hebt kunnen zien en voelen, dan via internet aanschaffen. Nu weet je wat ze doen en is het makkelijker om meer te bestellen. Ben je dat ook van plan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *