Blauwe glitter nailart

DSC01208
Afgelopen week kon je zien dat ik zwarte gellak op mijn nagels aangebracht. Nu vond ik het toch echt tijd om er een nailart op te maken. Ik probeer telkens nieuwe dingen te oefenen bij mezelf, want oefening baart kunst natuurlijk.
Voor deze nailart lakte ik de tips van mijn nagels met blauwe glitterlak van China Glaze. Dit is de Bells will be Blinging uit de Be Marry Be Bright Collectie.

DSC01204

Vervolgens maakte ik op mijn duim en ringvinger met stripers (blauw en wit) en een dottingtool de nailart. Het is een combinatie geworden van een aantal streepjes en stipjes. Aan de basis van de streepjes maakte ik een klein bloemetje.

DSC01210Hierboven zie je alle materialen die ik heb gebruikt. De glitterlak van China Glaze, een striper van Magnetic en een striper van Golden Rose. En natuurlijk het dottingtool.

One thought on “Blauwe glitter nailart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *