Bijna 1 jaar nagels met stijl, en nu?

Blogging-Love
Vandaag geen beauty artikel op mijn blog, maar iets anders wat ik met jullie wil delen.
Al bijna een jaar ben ik nu aan het bloggen. Ik vind het ongelofelijk hoe snel dat voorbij is gegaan. Voor mijn gevoel begon ik vorige maand aan mijn blog avontuur. Toch is er ook het een en ander veranderd in het afgelopen jaar.
Vol enthousiasme en zonder er heel diep over nagedacht te hebben begon ik met mijn blog. Ik was gestart met een online nagelcursus en het verlangen om daar over te schrijven vormde de basis voor mijn blog. De naam Nagels met Stijl is ook voortgekomen uit dit eerste idee om te gaan bloggen.
De keuze om te gaan bloggen is een van mijn beste van de afgelopen jaren geweest (al zeg ik het zelf natuurlijk). Op mijn blog kan ik schrijven over de dingen die ik leuk vind en kan ik mijn creativiteit en passie kwijt. Ik heb al vaker geschreven dat ik vooral blog voor mezelf, omdat ik het gewoon heel erg leuk vind. Natuurlijk is het super leuk dat jullie als lezers ook je weg naar mijn blog hebben gevonden, want als ik mijn passie en verhalen niet met anderen wilde delen had ik ze niet op het internet hoeven zetten. Het is super leuk als je leest dat iemand een blush of mascara gaat proberen naar aanleiding van een review die je schrijft.
Maar goed, nu ben ik dus een jaar verder en dat is een goed moment om terug, maar vooral ook vooruit te kijken. Dat ik blijf bloggen staat vast, geen twijfel mogelijk. Ik vraag me op dit moment alleen af of de naam Nagels met Stijl nog wel past bij mij als blogger en bij de inhoud van mijn blog.
Een paar maanden na de start van mijn blog werd duidelijk dat de cursus nagelstyling mij niet bracht wat ik wilde. Daarnaast ging ik steeds meer over beauty schrijven in plaats van alleen over nagellak en nailarts.
Ik heb nu een jaar aan het bloggen kunnen proeven en ik voel sterk de behoefte meer richting te gaan bepalen. De komende tijd ga ik een goed nadenken over mijn toekomst als blogger en de kans is groot dat er voor het einde van dit jaar wat dingen gaan veranderen. Zelf wordt ik al enthousiast als ik er aan denk!

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe jullie hierover denken en ook wat jullie eigen ervaringen zijn, mocht je zelf ook bloggen. Alle ideeën en adviezen zijn welkom!

One thought on “Bijna 1 jaar nagels met stijl, en nu?

  1. Wat gaat een jaar snel hè! Fijn dat je er zo van geniet, lees je artikelen graag. Je bent idd veel meer over make-up gaan schrijven, het is dus meer dan nagels.. Benieuwd welke kant je op gaat en of je je naam wilt gaan veranderen, das nogal wat. Beautymetstyle is ook leuk!! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *