Beautyblog nr…….

image

Nog maar net ben ik met mijn (beauty)blog begonnen en natuurlijk ben ik daar super enthousiast over. Elke dag ben ik bezig met ideeën voor nieuwe artikelen en aan het vooruitdenken over de toekomst van mijn blog.
Ook probeer ik actief te zijn op Social Media. Inmiddels heb ik voor nagels met Stijl op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ een account aangemaakt. Ik heb een hele andere kijk op al deze media gekregen. Het is zo leuk om mijn nagels of door mij gekochte spullen op een andere manier te fotograferen om zo een mooie en sprekende foto op bijvoorbeeld Instagram te plaatsen.

Er zijn zo veel blogs die over beauty gaan, waarom ben ik er dan ook nog mee begonnen?
Ten eerste gewoon, omdat het kan!!
Maar voornamelijk, omdat ik heel enthousiast ben over het starten van mijn cursus nagelstyling en alle mooie nieuwe producten die op mijn pad komen. Dat wil ik heel graag met anderen delen.
Het is natuurlijk mooi meegenomen als anderen het ook leuk vinden om te lezen!

Wat maakt mijn blog nou zo anders?
Misschien in de ogen van een ander helemaal niet zo veel. Het is ook ontzettend moeilijk je te onderscheiden. Er wordt natuurlijk heel vaak over dezelfde producten geschreven. Ook ik schrijf waarschijnlijk over onderwerpen of producten die ergens anders al eens voorbij zijn gekomen.
Voor mij is mijn blog anders, omdat IK het geschreven heb. Iedereen heeft een andere kijk op het leven en dus een andere benadering van onderwerpen en ook producten.
Anders dan de meeste beautybloggers ben ik 30+, wat al een andere manier van schrijven en productbenadering zal opleveren. Ik sta nu anders in het leven dan 10 jaar geleden. En dat bedoel ik op een goede manier hè, niet op een saaie oubollige manier!
Het enige wat ik kan doen is heel dicht bij mezelf blijven en jou als mijn lezer mee te nemen in mijn beleving.

Maar ik doe het vooral, omdat het héél héél leuk is!!!! Al die mooie nagellakken, make-up en andere beautyproducten verdienen het toch gewoon om met liefde gebruikt en beschreven te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *