Estée Lauder Blockbuster 2015

Afgelopen weekend ging ik met Stephan naar Maastricht. Bij Douglas en Bijenkorf zag ik de Estée Lauder Blockbuster van 2015 staan. Een prachtige set van een door mij zeer geliefd merk.
We zagen de Blockbuster op vrijdag in de winkels en zaterdag kreeg ik hem van Stephan cadeau. Lief!!

Estée Lauder Blockbuster
Estée Lauder brengt elk jaar voor de feestdagen een Blockbuster uit. Het is een super mooi kerstcadeau om te geven, of te krijgen. Dat pakken ze dus erg slim aan.
En om het leuk te houden bestaat de Blockbuster elk jaar uit een andere beautycase. Deze keer is hij tijdloos rood en afgewerkt met gouden sluitingen. Ik vind hem helemaal bij de stijl van Estée Lauder passen, zeker omdat hij er zo chique uitziet.

Estée Lauder Blockbuster
Naast de mooie verpakking, is de inhoud van de Blockbuster ook een plaatje. Zo mooi om al deze verpakkingen bij elkaar te zien. Een aantal producten komen jaarlijks terug, maar er zitten ook elk jaar een aantal andere (limited edition) producten in.

Estée Lauder Blockbuster
Wat er in 2015 precies in de Blockbuster zit zal ik je nu vertellen. In totaal zijn het 10 producten.
– Eyeshadow/Blush Palette
– Limited Edition All Over Shimmer
– 3 Pure Color Long Lasting Lipsticks
– Double Wear Stay in Place Eye Pencil
– Sumptious Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
– Gentle Eye Makeup Remover
– Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7ml flacon)
– Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme (7ml potje)

Het zijn allemaal prachtige producten om te zien. Het Advance Night Repair Serum gebruik ik zelf dagelijks, dus daar ben ik erg blij mee. Het flesje is klein, maar je hebt zo weinig product nodig dat je met deze verpakking behoorlijk lang kunt doen.
De Anti-Aging Creme heb ik nog nooit geprobeerd en hier ben ik erg benieuwd naar. De verzorgingsproducten van Estée Lauder vind ik erg fijn, dus misschien is dit wel een nieuwe favoriet!?

In de Blockbuster zitten ook een paar producten waar ik extra benieuwd naar ben. Die zie je hieronder.

Estée Lauder Blockbuster
Het Eyeshadow/Blush palette is echt een plaatje! De kleuren zijn ook helemaal mijn ding (natuurlijke tinten aangevuld met paars) en mijn handen jeuken echt om deze te gaan proberen.

Estée Lauder Blockbuster
De Limited Edition All Over Shimmer….. zucht! De poeder heeft dezelfde print als het doosje, wat het een heel mooi geheel maakt. Ik ben verzot op highlighters en shimmering poeders, dus deze Limited Edition is helemaal op zijn plek bij mij :)

Estée Lauder Blockbuster
En dan de Pure Color lipsticks…… Is het nodig dat ik daar iets over zeg??? Mijn liefde voor de lipsticks van Estée Lauder is groot, wat zeg ik, gigantisch!!! De kleuren die in de Blockbuster zitten zijn ook nog eens prachtig. De kleuren zijn van links naar rechts: Bois de Rose, Candy en Hot Copper.

Ik zal niet alle producten uit de Estée Lauder Blockbuster afzonderlijk reviewen, maar de 3 hierboven ga ik jullie zeker nog uitgebreider laten zien.

De Estée Lauder Blockbuster is o.a. bij de Bijenkorf en Douglas te koop voor € 87,00. Als je in het bezit bent van een Douglascard, krijg je 10% korting op je aanschaf.

4 thoughts on “Estée Lauder Blockbuster 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *