Morphe 35w palette

Morphe 35w palette
In de Morphe Brushes shoplog hebben jullie al kunnen lezen welke producten ik allemaal kocht. Vandaag laat ik jullie het Morphe 35w palette zien. Dit is het 35 color Warm Palette en het is wat mij betreft echt een topper voor de herfst.Morphe 35w palette
Morphe geeft zelf op haar website aan dat het palette bestaat uit rijke en intense natuurlijke kleuren en dat klopt helemaal. Je kunt met deze kleuren heel veel verschillende looks maken, van neutraal tot super dramatisch en alles daar tussenin.

Morphe 35w palette
Er zijn veel warme bruine en paarse tinten in zowel matte als shimmer oogschaduws in dit palette verwerkt. De oogschaduws zijn ontzettend gepigmenteerd en voelen heel zacht aan. Ze blenden dan ook zonder enige moeite. Enige minpunt wat ik kan noemen is dat de matte oogschaduws wat fallout hebben. Zelf vind ik dit helemaal niet storend, zeker omdat het niet heel erg veel is.

Morphe 35w palette
Het palette bestaat uit 35 verschillende kleuren en daarom heb ik ervoor gekozen een aantal van mijn favorieten te swatchen voor jullie. Boven zie je een aantal matte tinten en onder een aantal shimmer tinten. Wat een pigment hè! Petje af voor Morphe!

Hier volgen een aantal foto’s van een look waarbij ik het Morphe 35w palette gebruikt heb.

Morphe 35w palette
Het liefst maak ik een dagelijks draagbare en natuurlijke look.

Morphe 35w palette
Ik heb dit Morphe 35w palette in Amerika besteld en dat is natuurlijk best een kostbare aangelegenheid door de verzendkosten en de kosten die er na het inklaren bij de douane nog bovenop komen.
Nou doe ik dit niet wekelijks en ik vond het in dit geval ook meer dan de moeite waard.

Het Morphe 35w – 35 Color Warm Palette van Morphe Brushes is via de Morphe Brushes shop te koop en op dit moment in de aanbieding. Het palette kost nu $ 19,99.

2 thoughts on “Morphe 35w palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *