12 days of Christmas, dag 9

On the ninth day of Christmas my true love sent to me……..

12 days of Christmas
Mijn negende cadeautip in deze 12 days of Christmas serie is dit prachtige Dark Matte palette van het merk Viseart. De oogschaduws van dit merk zijn gewoon een klasse apart en als je een uitgebreide review over dit palette wilt lezen kijk dan even hier.

De Viseart paletten zijn er in diverse uitvoeringen. Als de kleuren uit dit palette je wat te heftig lijken, kijk dan ook zeker even naar het Basic Matte palette. Dit palette bevat wat meer neutrale kleuren en is heel geschikt voor het maken van dagelijkse ooglooks.

Zelf ben ik helemaal weg van mijn Viseart Palette en ik wil heel graag nog zo’n pareltje aan mijn collectie toevoegen. Het is een feest om jezelf met zulke kwalitatief goede en perfect gepigmenteerde oogschaduws op te mogen maken. Ik word daar heel erg blij van!
En ja, die kwaliteit heeft zeker ook een prijskaartje……. De paletten van Viseart zijn alles behalve goedkoop, waardoor je ze niet zo maar even aanschaft. Je kunt je dus voorstellen dat het een enorme verrassing is wanneer je zo’n palette als cadeautje onder de kerstboom vindt.

De paletten van Viseart zijn online te koop via Boozyshop.nl voor € 73,95 en TheMakeUpSpot.nl voor €75,95.

One thought on “12 days of Christmas, dag 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *