12 days of Christmas, dag 8

On the eighth day of Christmas my true love sent to me……

12 days of Christmas
Op deze zondag voor kerst heb ik een hele mooie cadeautip voor jullie.

Veel vrouwen willen dagelijks nagellak dragen, maar worden daarbij tegengehouden door de droogtijd of de snelle beschadiging van de lak. Er is niets zo vervelend dan ’s avonds je nagels te hebben gelakt en er ’s ochtends achter te komen dat de print van je dekbed erin staat……grrrr. Ook wil je geen chip van je nagellak afstoten zodra je 1 keer de afwas hebt doet.
Mijn oplossing hiervoor is Shellac. Dit is wat mij betreft het antwoord op alle nagellak problemen! Shellac is een nagellak die je uit moet harden onder een led- of UV-lamp en die met gemak 1 tot 2 weken perfect blijft zitten. Omdat je dus een led- of UV-lamp nodig hebt, is het wel wat duurder dan het gebruik van een “gewone” nagellak.
Gelukkig is het bijna kerst! Dit is het ideale moment om een Shellac startersset cadeau te vragen of te geven.

Zelf gebruik ik altijd de Shellac van CCO en die bevalt heel erg goed. Op de foto zie je een aantal (uhm, ja er zijn er meer….) van de kleuren die ik zelf heb. Ik koop mijn CCO Shellac altijd online bij Shellac4u.nl.
Ik heb even op de website gekeken en ik zie dat je voor een complete set (inclusief lamp) € 79,95 betaalt. Bij deze set zit alles wat je nodig hebt inbegrepen en mag je een kleur uit het volledige assortiment aan kleuren kiezen.

Ik weet zeker dat heel veel nagellak liefhebsters dit cadeau kunnen waarderen!

One thought on “12 days of Christmas, dag 8

  1. LOVE gellak! Een week lang geen omkijken naar, heerlijk! Dit merk ken ik van jou site en klinkt goed! Zelf ben ik erg te spreken over de gelcolor van O.P.I Werk er graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *