12 days of Christmas, dag 7

On the seventh day of Christmas my true love sent to me…….

12 days of Christmas
Bobbi Brown is een internationaal bekende make-up artist uit Amerika die ook haar eigen cosmetica lijn en huidverzorgingsproducten heeft. Het merk Bobbi Brown is in Nederland o.a. te koop bij de Bijenkorf en Douglas en de producten zijn echt prachtig.

In 2014 bracht Bobbi Brown het boek Everything Eyes uit en dat is mijn cadeautip op deze 7e dag van de 12 days of Chrismas serie.

Ik heb het boek zelf ook cadeau gekregen en ik ben er super blij mee. Daarom wil ik het ook met jullie delen. Als beauty liefhebster vind ik het altijd leuk om over make-up te lezen en tips te krijgen over het maken van een mooie look.

Het boek is in drie gedeelten opgedeeld en dat zijn:

  • The Basics, waarin uitleg wordt gegeven over kwasten en andere tools. Maar ook worden de basis technieken voor het opmaken van je ogen uitgelegd.
  • Get the Look, waarin dieper wordt ingegaan op verschillende ooglooks.
  • Hey, four-eyes!, waarin wordt ingegaan op het dragen van een bril en het gebruiken van make-up hierbij.

In het boek staan heel veel foto’s, wat natuurlijk erg handig is bij de uitleg van make-up looks. Daarnaast geeft het doorbladeren van het boek en het bekijken van de foto’s ook heel veel inspiratie voor het creëren van je eigen looks.
Everything Eyes is in het Engels geschreven, dat is wel iets waar je even rekening mee moet houden.

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een beauty liefhebster die eigenlijk alles al heeft, dan is dit boek dé tip voor jou!

Bobbi Brown Everything Eyes is voor €13,99 te koop bij Bol.com.

One thought on “12 days of Christmas, dag 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *