12 days of Christmas, dag 6

On the sixth day of Christmas my true love sent tot me…..

12 days of Christmas
Op dag 6 van mijn 12 days of Christmas serie heb ik weer een make-up product voor jullie. Dat is natuurlijk toch waar het hier op La-Cosmetica om draait :)  So let’s talk make-up!

Tijdens de kerst wil je er waarschijnlijk extra glamorous uitzien en mijn cadeautip van vandaag gaat daar bij helpen! Mijn tip voor jullie is…………………(tromgeroffel) De Mary Lou-Manizer van the Balm. Dit is echt mijn fa-vo-riete highlighter van dit moment.
Ik draag iedere dag een highlighter, omdat ik vind dat het mijn make-up look afmaakt. Ik ben van mening dat je er stralender en gezonder uitziet met een mooie highlight op je gezicht. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

Mijn tip voor jullie is dus mijn favoriete highlighter, de Mary Lou-Manizer van the Balm.
De Mary Lou-Manizer is hét perfecte cadeau voor de echte make-up liefhebber in je familie of vriendenkring. Het poeder is super fijn van structuur en geeft de perfecte glans af.
Een volledige review van de Mary Lou-Manizer vind je hier.

Laat jezelf of iemand van wie je houdt stralen met deze prachtige highlighter en geef hem jezelf of een ander cadeau!

De Mary Lou-Manizer is o.a. te koop bij The Make Up Spot voor €21,50.

One thought on “12 days of Christmas, dag 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *