12 days of Christmas, dag 11

On the eleventh day of Christmas my true love sent to me…….

12 days of Christmas
In deze 12 days of Christmas serie mag lipstick natuurlijk niet ontbreken. Ik draag het zelf iedere dag en het krijgen van een mooi, luxe exemplaar met kerst is echt een feestje.
Als je de artikelen op mijn blog vaker leest, dan weet je waarschijnlijk dat mijn liefde voor de lipsticks van Estée Lauder ontzettend groot is. Wil je meer over deze lipsticks weten kijk dan even hier of hier.

In dit 12 days of Christmas artikel wil ik een keer aandacht geven aan een andere topper op lipstick gebied. Ik heb het over de lipsticks van Tom Ford.
Waar deze lipsticks tot een tijdje terug nog niet in Nederland te koop waren, zijn ze inmiddels bij de Bijenkorf wel verkrijgbaar. Helemaal top!

De Tom Ford lipsticks zijn er in 4 uitvoeringen, namelijk in de Lip Color, in Lip Colour Matte, in Lip Color Shine en in Lip Color Sheer.
Zelf heb ik een lipstick uit de Lip Color lijn en die is zo ontzettend zacht en verzorgend. Echt een heerlijke lipstick. De volledige review lees je hier.

12 days of Christmas
Foto: fashionindustrybroadcast.com

Deze foto is van de “Lips & Boys” collectie. Wat een luxe uitstraling heeft dit merk en wat een prachtige kleuren.

Zoek je een mooi cadeau voor iemand die graag lipstick draagt? Kijk dan zeker eens bij de lipsticks van Tom Ford. Hiermee geef je een prachtig kerstcadeau!

De lipsticks van Tom Ford zijn in Nederland te koop bij de Bijenkorf. De prijs van de verschillende uitvoeringen is gelijk, namelijk € 48,00 per stuk.

One thought on “12 days of Christmas, dag 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *