12 days of Christmas, dag 10

On the tenth day of Christmas my true love sent to me…….

12 days of Christmas
Het verzinnen van een leuk cadeau is niet altijd even makkelijk. Soms weet je gewoon echt niet wat je voor iemand wilt kopen. Een handen in het haar gevalletje….
Maar het kan ook zo zijn dat je weet dat iemand heel graag een specifiek ding wil hebben. Blijkt dat simpelweg boven je (afgesproken) budget te liggen. Niet handig! Op dat moment zijn cadeaukaarten een ideale oplossing.
Het is misschien niet het meest originele cadeau om te geven, maar ik weet zeker dat heel veel mensen er heel erg blij mee zijn.

Op de foto zie je een aantal van mijn eigen favoriete cadeaukaarten/cadeaubonnen. De fashioncheque en de VVV bon zijn op verschillende plekken inwisselbaar, wat deze bonnen super praktisch maakt. Voor heel veel mensen geschikt dus!
Bij de Douglas cadeaukaart is verdere uitleg eigenlijk overbodig :) Deze is welkom bij iedere beauty liefhebber. Zonder twijfel!
Als laatste nog de Bol.com cadeaukaart. Ik ben al jaren een trouwe klant van Bol.com. In eerste instantie voornamelijk voor boeken, cd’s en dvd’s. Inmiddels verkopen ze zo veel verschillende spullen (ja, ook make-up en ander beauty artikelen!) dat ik ook voor andere aankopen, zoals speelgoed, huishoudelijke artikelen en nog veel meer bij Bol.com slaag.

Het aantal verkrijgbare cadeaukaarten is ongelofelijk groot. Bij heel veel supermarkten, het kruitvat en Primera kun je uit een mega groot aanbod kiezen. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is waarvoor je niet kunt slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *