12 days of Christmas, dag 1

Vandaag verschijnt het eerste artikel in mijn 12 days of Christmas serie. Deze artikelen zijn vernoemd naar het gelijknamige kerstliedje. Vanaf vandaag verschijnt er dagelijks een artikel op mijn blog (in totaal dus twaalf) waarin ik een idee voor een (kerst)cadeautje met jullie deel. Het laatste artikel van deze serie verschijnt op 24 december, zodat je nog net de tijd hebt om het laatste cadeau voor de kerst te kopen :)

On the first day of Christmas my true love sent to me……

12 days of Christmas
Mijn eerste cadeautip is een Blushing Heart van het merk Makeup Revolution. Deze blush ziet er door zijn verpakking super lief uit en geeft ook nog eens een mooie kleur en subtiele glans. Een pareltje!
Op de foto zie je de kleur Peachy Keen Heart.
Deze Blushing Hearts zijn een leuk cadeautje voor een dame die verzot is op beauty, maar ook voor jongere meiden die mooie make-up willen dragen.
Het merk Makeup Revolution is heel budget vriendelijk, waardoor voor een leuk bedrag een top cadeau koopt.

De Blushing Hearts van Makeup Revolution kosten € 6,99. Ik kocht die van mijn pasgeleden bij het Kruidvat, waar ze tijdelijk te koop waren. Ze zijn ook online te koop via o.a. de webshop van Make-up Musthaves.

One thought on “12 days of Christmas, dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *